Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Vezi ce manifestări organizează Consiliul Judeţean în acest an!

hora bucovinei 6Dacă spune cineva că suceveanul nu e petrecăreț, atunci se înșeală amarnic. Consiliul Județean Suceava, prin instituțiile în subordine, organizează în acest an 142 de manifestări culturale, iar în alte 41 este partener.
Calendarul acțiunilor care vor fi organizate în acest an a primit girul deliberativului județean. Deja 42 de activități culturale au avut loc dacă ținem cont de calendarul evenimentelor și déjà am intrat în luna mai.
„Hora Bucovinei”,  „Comori de suflet românesc”,   „Ograda cu dor”,  „Târgul de toamnă al meșterilor populari”,  „Festivalul European al Artelor Ciprian Porumbescu”, „Întâlniri bucovinene”, „Bucovina –Rock  Castle” , „Zborurile unirii”  sunt doar câteva din  evenimentele pe care Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural Judeţean, le-a pregătit pentru acest an.
Nu trebuie omis nici faptul că în calendar au apărut și manifestări care sunt la prima ediție cum ar fi „Pricopie Jitaru-Florin Piersic”.
„Cultura reprezintă, alături de sănătate și educație, o prioritate declarată în cadrul politicilor adoptate la nivelul Consiliului Județean, contribuind în mod activ și constant la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din județul nostru. Oferta culturală din acest an se adresează tuturor cetățenilor din municipiul și județul Suceava, diversitatea manifestărilor culturale planificate pentru acest an urmărind înainte de toate atragerea publicului spre actul cultural desfășurat de către Centrului Cultural Județean în cadrul proiectelor proprii sau a celor organizate în parteneriat cu prestigioase instituții din municipiu și din județ”, susțin reprezentanții administrației județene.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*