Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Microbuz din Suceava implicat într-un accident cu doi morţi şi un rănit

accident cu microbuzUn microbuz înmatriculat în Suceava, condus de un bărbat de un bărbat de 51 de ani din Fălticeni, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie în localitatea bistriţeană Josenii Bârgăului.

În accidentul care a avut loc, marţi, au fost implicate o Dacie, un Volkswagen şi microbuzul din Suceava în care se aflau mai multe persoane ce se întorceau din Italia şi urmau să ajungă în Fălticeni. Cel care a murit este şoferul autoturisului VW. Acesta venea de la Bârgău spre Bistriţa și, la un moment dat, a intrat pe contrasens şi a lovit Dacia condusă de o femeie din Josenii Bârgăului.

accident mortalPotrivit unui comunicat al IPJ Bistriţa Năsăut, autoturismul Dacia a ricoșat mai apoi în microbuz. În microbuzul înmatriculat în Suceava erau 5 persoane.  Dacia şi microbuzul au ajuns pe câmpul din partea dreaptă a drumului (direcţia Bistriţa – Suceava).

În urma impactului, şoferul VW-ului, un bărbat de 31 de ani din Prundu Bârgăului, a murit. În aceeaşi maşină se mai afla şi un tânăr de 17 ani care a scăpat doar cu câteva răni. De asemenea, femeia de 51 de ani care se afla la volanul maşinii Dacia a murit.

„Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs accidentul”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei bistriţene.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*