Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Un călugăr din Vatra Dornei i-a schimbat viaţa unui jurat de la Românii au talent. Vezi cum!

cotimanis2Un călugăr de la o mănăstire din Vatra Dornei i-a schimbat viaţa cunoscutului jurat de la Românii au talent, Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis este “baiatul bun” din juriul show-ului de talent, desi figura sa era asociata, pana acum, cu rolurile de dur din telenovelele in care a jucat. La imaginea sa contribuie acum si mataniile pe care actorul le poarta in emisiune, fie la gat, fie la mana. La tinuta eleganta si la papion, Bebe Cotimanis a asortat un sirag de matanii pe care-l poarta la gat in mai toate editiile show-ului. Daca nu-l are la gat, il tine la mana.

cotimanisDe altfel, chiar in fotografia de prezentare a juriului, la gatul lui Cotimanis se vede siragul de matanii. Aceasta transformare a actorului este de anul trecut, cand a intalnit un calugar care i-a schimbat viata. Fata bisericeasca i-a devenit acum prieten apropiat si l-a convins sa se casatoreasca in fata lui Dumnezeu cu femeia cu care traia de ani buni. De altfel, apropierea de Dumnezeu l-a facut pe Cotimanis sa-si lege, de atunci, toate momentele importante din viata de sarbatori religioase.

Ne-am hotarat de Boboteaza. Am vrut si binecuvantarea celui de Sus”, spunea Bebe Cotimanis referindu-se la momentul in care si-a cerut iubita de sotie. Apoi, nunta care a avut loc in primavara a fost o ceremonie restransa, in varf de munte, la manastirea din Vatra Dornei,  unde Bebe Cotimanis il cunoscuse pe calugarul care i-a schimbat viata.calugar

Sursa: Cancan.ro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*