Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Doina Cojocariu, director interimar al Direcţiei de Protecţie a Copilului. Vezi cine s-a opus instalării sale!

doina cojocariuConsiliul Județean Suceava a aprobat, joi, exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de conducere de director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului de către Doina Cristina Cojocaru până la organizarea concursului, dar nu mai mult de 6 luni. Potrivit unui raport întocmit de directorul general al Direcției Generale Organizare, Resurse umane și Achiziții Publice  din cadrul Cj Suceava, Mihaela Beldiman un director cu caracter temporar este oportun și legal.

Inițiatorul acestui proiect a fost șeful administrației județene, Cătălin Nechifor care susține în expunerea de motive că doamna Doina Cristina Cojocaru întrunește condițiile generale și specifice pentru ocuparea funcției de director executiv, iar la experiența sa în domeniul economic, achizițiilor publice,contractarea serviciilor sociale și colaborarea cu toate structurile din cadrul Direcției amintite mai sus, o recomandă pentru acest post. Supus discuțiilor, proiectul de hotărâre a fost criticat de consilierul județean, Vasle Ilie, fost vicepeședinte al Consiliului Județean în mandatul PDL  El și-a exprimat nemulțumirea față de propunerea avansată de Nechifor, susținând că doamna Cojocaru nu ar întruni condițiile necesare instalării temporare pe această funcție.

În opinia lui Vasile Ilie, mult mai potrivit pentru  această funcție ar fi fost unul din directorii adjuncți ai acestei direcții. Trebuie precizat că unul din adjuncți este Magda Isăilă, cea care în mandatul trecut a fost director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.  În replică, președintele CJ Suceava, Cătăllin Nechifor a spus că această este o funcție cu caracter temporar, iar la concurs se pot înscrie fie și directorii adjuncți. În cele din urmă, doamna Doina Cristina Cojocaru a primit girul consilierilor județeni pentru această funcție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*