Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Nistor Tătar, despre conflictul de interese stabilit de ANI: Dosarul se casează

nistor tatarConsilierul judeţean Nistor Tătar, despre  care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) anunţa că a fost găsit în conflict de interese pentru că şi-ar fi angajat nevasta la o societate a Primăriei Rădăuţi, susţine că a primit o adresă oficială de la ANI în care i se specifică că nu se află în conflict de interese.
Pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic, nici atunci, nici acum. Am primit de la ANI o adresă în care se specifică că nu a fost găsit niciun conflict de interese şi  dosarul se casează. Este o recomandare în care mi se spune să specific în viitor dacă sunt membru sau preşedinte într-un consiliu de administraţie”, ne-a declarat Nistor Tătar.
like-facebookPe 3 aprilie, ANI a dat un comunicat de presă  în care se specifica că, în calitate de director general al S.C. Servicii Comunale SA (societate comercială la care acționar unic este Primăria Municipiului Rădăuți), Tătar a semnat contractul individual de muncă prin care soția sa a fost angajată în funcția de inspector în cadrul societății comerciale. Ulterior, acesta a semnat și actele adiționale la contractul individual de muncă al soției sale, încheiate la datele de 05 martie 2003, 14 februarie 2005, 01 august 2008, 01 septembrie 2009, precum și fișa postului întocmită la data de 30 septembrie 2004 și, respectiv, fișa postului întocmită la data de 30 august 2011.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*