Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Primarul şi viceprimarii Sucevei, daţi în judecată de Rosal

cl6Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, dar şi viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, au fost acţionaţi în instanţă de reprezentanţii firmei Rosal din cauza neprelungirii contractului de salubrizare.

„Ne cheamă pe persoană fizică în instanţă, pe mine şi pe viceprimari, nu este corect, e lipsă de fair-play. Ne-au cerut să răspundem la câte un chestionar ce cuprinde întrebări precum: este legal să prelungim contractul?”, a declarat primarul Ion Lungu.

like-facebookDe altfel, Primăria municipiului Suceava a mai avut un „război” cu cei de la Rosal, pe care l-a câştigat în instanţă. Atunci, Rosal cerea o diferenţă a taxei de ecologizare, de zece miliarde de lei vechi la numărul de persoane din municipiul reşedinţă de judeţ. Contractul de salubrizare a firmei Rosal a fost încheiat pe 18 aprilie. Până la organizarea unei noi licitaţii pentru un contract de salubrizare în municipiul Suceava, asocierea firmelor Florconstruct şi Diasil au fost desemnate să se ocupe de salubrizare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*