Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Patronul unei cabane din judeţ s-a stins din viaţă. Prietenii l-au condus pe ultimul drum

inmormantare patronPatronul unei cunoscute cabane din judeţ s-a stins din viaţă după o luptă  de trei ani cu o boală necruţătoare. Narcis Călin Munteanu, de 45 de ani, patronul Cabanei Căprioara din Adâncata, a fost condus, luni, pe ultimul drum de sute de persoane.

Slujba religioasă de înmormântare a fost oficiată de un sobor de 7 preoți, mulți dintre aceștia l-au cunoscut și i-au apreciat munca și mai ales lupta cu boala.

like-facebookNarcis a lăsat în urmă o soție și un fiu, acesta  din urmă în vârstă de 21 de ani.  Au fost alături de familia îndoliată prieteni și cunoscuți.  El a fost înmormântat la Cimitirul Pacea alături de mormântul în care se odihnește tatăl său.

Nu trebuie uitat faptul că Narcis Călin împreună cu fratele său, Flavius, la rândul său administrator la cabana Căprioara,  au fost printre primii suceveni care au avut curajul de a intrat în turismul privat .

Așezată într-un loc de poveste, cabana era și este preferată de mulți suceveni încă de dinainte de 89.  Aici a lucrat câteva luni și soția fostului președinte,Traian Băsescu, Maria, care a rămas atașată de acest loc. Atunci când vine să-și viziteze tatăl sau să facă pomenire după mama sa, Maria Băsescu se cazează, fie chiar și pentru o noapte, la Adâncata.

Flavius Munteanu  susținea cu ceva timp în urmă  că nu se aștepta ca familiei Băsescu să-i placă atât de mult locația. Cabana este situată în poiana numită Căprioara, de unde și numele unității. Dispune de un parc natural, o grădină de vară,  dar și numeroase trofee de vânătoare adunare de proprietarul cabanei de-a lungul anilor.Tot aici se află și un club de echitație.

Narcis Călin a iubit natura, turismul și a  fost pasionat de vânătoare.  Așa va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut.

„A fost un om de excepție. Iată că  o boală necruțătoare nu l-a iertat. Probabil în împărăția cerurilor va fi cel care ne va  veghea pe toţi cei care l-au îndrăgit”, ne-a declarat unul dintre apropiații celui decedat.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*