Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Şefii de servicii din Primăria Rădăuţi îşi vor spune problemele prefectului

mihai remanPrefectul județului Suceava, Constatin Harasim, va avea, luni, o întâlnire cu ofițerul de stare civilă și șefii de servicii pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă, la Primăria Rădăuţi.

Președintele executiv al PSD Rădăuți, Mihai Reman, a declarat că motivul dizolvării Consiliului local Rădăuţi este acela că anul trecut, în lunile aprilie- mai, primarul în exercițiu, Aurel Olarean, care ulterior a fost arestat și suspendat din funcție, a convocat două sedinte ordinare ale deliberativului local la care cei 9 consilieri locali PDL şi viceprimarul de la acea vreme, Dumitru Ciubotariu (PPDD), nu s-au prezentat.

Reman susține că aleșii locali ai USL, tot 9 la număr, s-au prezentat la reuniunea deliberativului, dar nefiind minim 10 consilieri locali din 19. Prin urmare, instanța Curții de Apel Suceava a decis dizolvarea Consilului Local Rădăuți. Până astăzi, Instituția Prefectului nu a primit nicio informare de la Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Dezvoltării Regionale vizavi de pașii care ar trebui urmați.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*