Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Scandal cu 12 tineri la o discotecă. Mai multe echipaje de jandarmi şi poliţişti au intervenit

scandal discotecaUn scandal de proporţii a izbucnit între 12 tineri la o discotecă din centrul satului Pîrteştii de Sus, în noaptea de sâmbătă spre duminică. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie și jandarmi, care au  aplanat scandalul.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de  sâmbătă, pe raza localității, la o societate comercială,  a fost organizată o discotecă, măsurile de ordine fiind asigurate de  2 angajați ai unei firme de pază.

Astfel, în jurul orei 02:10, în interiorul discotecii s-a produs un scandal spontan între două grupuri de tineri din comunele Mănăstirea Humorului și Cacica, care a degenerat și a continuat în fața discotecii, unde, mai mulţi tineri din cele două localități, s-au lovit reciproc, fără a fi necesară transportarea la spital, sau acordarea de îngrijiri medicale.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, au identificaţi 12 tineri cu vârste între 17 și 26 de ani,  participanți la scandalul produs atât în interiorul, cât și în fața discotecii.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea tuturor participanţilor, cauza urmând să fie soluționată procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*