Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Pădurar trimis în judecată după ce a violat o fată de 14 ani

padurari4Un pădurar de la Ocolul Silvic Pătrăuţi a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava după ce, pe12 mai 2014, a violat o tânără de 14 ani. Florea Duţu, de 55 de ani, a dus-o pe fata de etnie romă cu maşina în pădure, unde a violat-o şi apoi a abandondat-o la o stână.
Potrivit anchetatorilor, pădurarul a avut mai multe dispute cu familia tinerei pentru că furau lemne din pădure, iar pe 12 mai s-a gândit să le dea o lecţie.

like-facebookEl a luat-o pe fată de la un magazin sub pretextul că o va duce acasă şi şi-a bătut joc de ea. Duţu a negat, însă, că ar fi violat-o pe minoră. Copila a fost găsită la stână de tatăl său.
Atunci, pădurarul nu a fost reţinut pentru că nu erau suficiente probe, în plus, acesta era susţinut de doi prieteni care au susţinut că se aflau cu el în acea seară şi de fapt familia de romi se răzbună pentru că a prins-o la furat lemne.
Ionel Maruneac a fost şi el trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă, în stare de libertate.

Duţu este cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol şi două infracţiuni de instigare la mărturie mincinoasă. Dosarul a fost înaintat spre  soluţionare Judecătoriei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*