Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Păcăliţi de un individ căruia i-au împrumutat bani deşi nu îl cunoşteau

baniDouă persoane au fost păcălite de un individ care le-a cerut bani împrumut sub pretextul că a fost implicat într-un accident rutier. Este vorba despre o femeie de 85 de ani din Moldoviţa şi un tânăr de 30 de ani din municipiul Suceava.

like-facebookPotrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, sâmbătă după-amiază, în timp ce bătrâna se afla la domiciliu, în curtea locuinței a intrat un tânăr necunoscut care sub pretextul că a fost implicat într-un accident de circulație a solicitat împrumut suma de 200 lei, respectiv pentru rezolvarea problemei ivite, motivând că este din comuna Vama și îi va înapoia suma de bani în cursul zilei, şi totodată că îi lasă ca amanet un telefon mobil, ocazie cu care aceasta în împrejurările menționate i-a înmânat persoanei necunoscute suma de 30 lei.

De asemenea, bărbatul de 30 de ani, în timp ce se afla la locuința bunicii sale din comuna Moldovița, aceeași persoană și sub același pretext a solicitat ca împrumut suma de 440 lei pe care victima  i-a înmânat-o, lăsându-i ca amanet un radio casetofon auto, un inel metalic, cât și o carte de identitate a unui vehicul.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înșelăciune de agenţii Postului de Poliţie Moldoviţa”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*