Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

VIDEO! Ultima vizită. A murit în timp ce mergea la finul său

masina rasturanta la oraseni deal botosani2Bărbatul de 67 de ani din localitatea suceveană Dolheşti, care s-a răsturnat cu maşina, o Solenza, miercuri dimineaţă, într-un pârâu, în judeţul Botoşani, a murit la spital.  Vasile Andrei era în comă de gradul IV şi era ţinut în viaţă numai de aparate. Organele acestuia au cedat, în ciuda eforturilor medicilor. De asemenea, soţia sa, Ana Andrei, a fost transferată în stare gravă la o clinică din Iaşi.
Cei doi soţi se aflau în maşină cu Mihai şi Elena Ştirbu, cumetrii lor. Şoferul, Mihai Ştirbu, a murit pe loc, iar soţia acestuia a fost dusă în stare gravă la spital.

like-facebookCele două familii care au fost implicate în gravul accident petrecut, miercuri dimineaţă, în aproprierea localităţii botoşănene Orăşeni Deal, au avut parte de un ghinion teribil. Mihai şi Elena Ştirbu i-au invitat pe cumetrii lor, Vasile şi Ana Andrei, din Dolheşti Suceava, pe la ei.

masina rasturanta la oraseni deal botosaniMiercuri, Mihai Ştirbu avea programat un proces la Tribunalul Botoşani privind anumite modificări în cartea de muncă. S-a pornit cu soţia şi i-au luat şi pe cumetrii lor, urmând să îi lase la fiul lor pe care sucevenii l-au botezat. La câteva sute de metri de la ieşirea din localitate, în cale le-a ieșit un camion, iar şoferul a încercat să îl depăşească, însă în timpul manevrei a observat un Cielo venind din sensul opus.

A tras mai mult stângă pentru a încerca să facă “triplare”, însă a fost furat pe acostament, a mers aproximativ 40 de metri pe o păşune şi apoi maşina s-a izbit de malul pârâului Dresleuca şi apoi s-a răsturnat fix în apă. Pe locurile din faţă a maşinii erau cei doi bărbaţi, iar pe bancheta din spate soţiile lor. Femeile au fost primele care au ieşit din maşină, însă bărbaţii au rămas încarceraţi şi, mai rău decât atât, apa a pătruns în maşină şi ambii aveau capurile în apă.

Pentru şofer nu s-a mai putut face nimic, iar Vasile Andrei a fost transportat în comă la spital, însă a murit la spital.

Ana Andrei, de 68 de ani, a fost transferată la Iaşi cu elicopterul SMURD având politraumatisme, iar Elena Ştirbu a ajuns la o unitate medicală din Iași cu ambulanţa terestră având mai multe fracturi ale membrelor şi coastelor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*