Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Ion Lungu: Fac un apel la cei de la firma Rosal să lase loc de bună ziua. Nu avem niciun fel de datorii la ei

lunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că până acum au fost înregistrate 3 oferte  pentru preluarea temporară a serviciului de gestionare a deşeurilor menajere în municipiul reședință de județ.  
Cererile au venit din partea   Servicii Comunale  Rădăuți, Goscom Fălticeni și  Diasil – Florconstruct  Suceava. Lungu a anunțat că, contract nu va fi prelungit  din cauză că  ar fi  ilegal. DNA cercetează contractul de salubrizare încheiat între Diasil  și Primăria Suceava la sesizarea Rosal, iar procurorii anticorupție au ridicat de la Primăria un număr de 16 bibliorafturi. 
Edilul Sucevei s-a declarat nemulțumit de modul în care cei de la Rosal  se comportă deși au făcut curățenie în Suceava mulți ani.  Se pare că  Rosal a crezut că va stăpâni Suceava mult și bine în ce privește curățenia orașului  iar faptul că sunt chemați la câștige un contract în mod cinstit îi deranjează. 
„Fac un apel la cei de la  firma Rosal să lase loc de bună ziua, dă dea dovadă de fair-play, ne-au contestat deja și spun că suspendă serviciul. Nu avem niciun fel de datorii la ei, suntem cu plata la zi  și nu a fost legal să prelungim contractul, eu nu aș fi semnat în veci! Să vină să câștige meciul în teren și  nu la masa verde. Nu cred că  are rost să ne șicaneze, să blocheze activitatea Primăriei”, a spus cu năduf edilul Sucevei.
Trebuie amintit că  directorul  Rosal  Suceava, Adrian Niculescu, s-a arătat nemulțumit în presa locală că  „actualul contract de salubrizare menajeră nu a fost prelungit, aşa cum era posibil, legal, anul trecut, pentru încă 3,5 ani”.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*