Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

O cunoscută prezentatoare din Suceava, al cărei soţ a fost arestat, face primele declaraţii

anca lunguLa inceputul lunii februarie, Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, soţul cunoscutei prezentatoare TV Anca Lungu, originară din Suceava, a fost ridicat de mascati si dus la sediul DNA pentru a da declaratii. El este acuzat ca in 2010 ar fi primit suma de 700.000 de lei de la o societate, pentru a-si folosi influenta fata de angajatii din cadrul ministerului, in vederea efectuarii platilor prin care erau finantate contractele de lucrari publice.

like-facebookAstfel, de doua luni, Stefan Lungu se afla in arest la domiciliu, iar de atunci, sotia sa, prezentatoarea Observatorului de Weekend de la Antena 1, a facut tot posibilul sa fie cat mai discreta si sa nu dea declaratii pe seama situatiei prin care trece.
“Natalia nu cred ca a simtit perioada incarcata din ultimul timp pentru ca am incercat sa fim atenti. Se spune ca la varsta asta ei simt energiile, iar eu sunt o fire plina de optimism. Am fost foarte ok pana acum si voi fi si de acum incolo la fel de ok si de puternica”, a declarat Anca Lungu, pentru ziarul Ring.
Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*