Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Trei indivizi reţinuţi după ce au distrus un bar şi trei maşini

retinutiTrei din cei cinci indivizi cercetaţi pentru că au distrus un bar, au avariat trei maşini şi au bătut mai multe persoane au fost reţinuţi de oamenii legii pentru 34 de ore.

Gheorghe Bogdan Danieliuc, de 24 de ani, Vasile Bejenar, de 22 de ani, Andrei Ropciuc, de 23 de ani, au fost duşi în arest. Ioan Cuşnir şi Cătălin Cozubaş sunt cercetaţi în libertate.

like-facebookPotrivit poliţiştilor, în cursul zilei de  duminică la barul respectiv din localitatea Dărmăneşti a fost invitată o formaţie de muzicanţi, în local adunându-se mai mulţi tineri din localitate. În jurul orei 23.50, în zona din apropierea localului a sosit un grup format din mai mulţi tineri din localitate, care au lovit mai multe persoane şi au provocat distrugeri în bar. Ulterior, bărbaţii au ieşit în D.J. 209 D, unde au provocat distrugeri  unor maşini parcate în apropiere.

În urma agresiunii patru tineri au suferit leziuni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice” , „lovirea sau alte violenţe” şi „distrugere”.  De asemenea, autorii au provocat distrugeri în local şi la 3 autoturisme parcate în apropiere, valoarea reclamată a prejudiciului fiind de  20.000 lei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*