Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Tânăr de 18 ani accidentat mortal de o maşină, abandonat într-un şanţ

accident mortalUn tânăr, în vârstă de 18 ani, din Fundu Moldovei, a murit, luni, după ce a fost accidentat de o maşină şi abandonat în şanţ.

Victima accidentului a fost găsită în şanţul din dreapta a DJ 175, având în vedere direcţia de mers Câmpulung Moldovenesc spre Fundu Moldovei.

Potrivit poliţiştilor, a fost identificat  autoturismul, care a produs  accidentul,  acesta fiind găsit în curtea unei societăţi comerciale din Fundu Moldovei, la aproximativ 100 m de locul producerii  accidentului de circulaţie, prezentând avarii  stânga faţă şi lateral.

like-facebookUlterior a fost identificat şi autorul accidentului în persoana unui tânăr de 22 ani, localnic, care a circulat cu viteză pe sensul opus, situaţie în care  a lovit victima, care se deplasa în aceiaşi direcţie de mers, pe banda din stânga, fără să oprească la locul  accidentului.

Acesta a fost găsit la domiciliu său, dar a negat că ar fi condus  autoturismul implicat în  accident, spunând că  autoturismul a fost condus de către tatăl  său situaţie în care cei doi  au fost testaţi  cu aparatul etilotest rezultând, în cazul tânărului valoarea de 0,60 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar la tatăl său negativ.

Cadavrul victimei a fost depus la morga Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, urmând a se dispune efectuarea necropsiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului  accidentului  şi conducerea  auto cu alcoolemie”, susţin reprezentanţii IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceava: Tânăr de 18 ani accidentat mortal de o maşină, abandonat într-un şanţ | MoldovaNews.ro
  2. Individul care a accidentat mortal un tânăr de 18 ani şi l-a abandonat a fost reţinut de poliţişti | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*