Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO! Consultantul în campaniile lui Iohannis  și Băsescu  a luat lumină, de Înviere la Sihăstria Putnei

felix tataru5Felix Tătaru, consultant în campaniile lui Iohannis  și Băsescu, a fost prezent de sfintele sărbători ale Paștelui la Mănăstirea Sihăstria Putnei. El a venit însoțit de soție și copii și împreună  au asistat la slujbele speciale cu ocazia Paștelui. Atât Felix Tătaru, cât și soția au venit îmbrăcați în costume populare și s-au fotografiat apoi cu înaltele fețe monahale. De altfel, Felix Tătaru este un apropiat al starețului complexului monahal, Nectarie Clinci.
Felix Tătaru   a stat la masă alături de fețele monahale și s-a relaxat în aceste zile mai ales că locul unde este situată mănăstirea este mirific. 
like-facebookConsultantul politic vine destul de des în zonă, fiind atras de locuri și oameni. La Mănăstirea Sihăstria Putnei, ei au  făcut o plimbare cu caii și au mâncat din bunătățile pascale.
felix tataru2Felix Tătaru, originar din Vrancea,  directorul agenției de publicitate GMP, unul dintre cei care au facut strategia din campania electorala a lui Klaus Iohannis din 2014 si, anterior, l-a ajutat pe Traian Basescu să câștige alegerile prezidențiale și cele pentru Primăria Capitalei din 2000, ar apărea în documentele din dosarul “Gala Bute”, în care este arestată Elena Udrea. Conform unor informatii aparute în presp, Ana Maria Topoliceanu ar fi arătat, în denunțul său, că sume de bani de la Elena Udrea ar fi ajuns și la Felix Tataru.  Felix Tătaru a lucrat pentru Traian Băsescu,în  2000, el l-a ajutat pe fostul preşedinte să câştige Primăria Capitalei. Sloganul creat de echipa de la GMP, ”Arde-i pe corupţi!”, cu imaginea ardeiului iute, a făcut senzaţie pe o piaţă obişnuită cu mesaje electorale banale. 
felix tataruÎn 2004, Felix Tătaru a făcut strategia de campanie a lui Traian Băsescu şi pentru alegerile prezidenţiale. Sloganul lansat de el „Să trăiţi bine!”, devenit viral pe internet, l-a propulsat pe Traian Băsescu la Cotroceni. Un alt slogan câştigător lansat de Felix Tătaru a fost ”De ce le e frică, nu scapă!”, mesaj folosit în campania de la prima suspendare a lui Băsescu din 2007. Şi în Vrancea echipa GMP a lansat un mesaj electoral de forţă pentru candidatul PDL la Primăria municipiului Focşani în 2008, fostul democrat-liberal Alin Trăşculescu. ”Buturuga mică răstoarnă carul mare” nu l-a ajutat pe Trăşculescu să câştige, însă mesajul este unul de neuitat pentru un oraş dominat de politicieni nu prea creativi în materie de comunicare politică. 

felix tataru4


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*