Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Cinci indivizi au distrus un bar, au lovit mai multe persoane şi au spart trei maşini

bar7Un scandal de proporţii a avut loc, duminică, la un bar din localitatea Măriţei. Din primele verificări s-a stabilit că în cursul zilei de la barul respectiv a fost invitată o formaţie de muzicanţi, în local adunându-se mai mulţi tineri din localitate.

În jurul orei 23.50 în zona din apropierea localului a sosit un grup format din cinci tineri din localitate, care au lovit mai multe persoane şi au provocat distrugeri în bar. Ulterior, cei cinci tineri au ieşit în D.J. 209 D, unde au provocat distrugeri  la maşinile trei maşini parcate în apropiere.

like-facebookÎn urma agresiunii patru tineri au suferit leziuni. Agresorii au fost identificaţi ca fiind cinci tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, toţi din comuna Dărmăneşti. Potrivit soţiei patronului localului (FOTO), soţul ei depusese o plângere împotriva şefului unei bande, iar acesta din urmă primise o condamnare de cinci ani. Prietenii lui au mers în bar să-l răzbune.

În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice” , „lovirea sau alte violenţe” şi „distrugere”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Cinci indivizi au distrus un bar, au lovit mai multe persoane şi au spart trei maşini | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*