Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

El este suceveanul care a vrut să divulge presei salariul Andreei Esca

escaIn 2010, Ciprian E., angajatul unei cunoscute banci, a incercat sa vanda presei informatii despre salariul Andreei Esca contra sumei de 500 de euro.
In 2010, Ciprian avea 24 de ani si lucra la filiala unei banci din Suceava, asa ca apeland la sistemul informatic al institutiei a intrat in posesia salariului pe care-l incaseaza lunar celebra Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor PRO TV.

like facebookCum subiectul in sine s-a dovedit intodeauna unul de prima mana, aproape toata Romania dorind sa afle cat ii intra pe card stiristei, Ciprian a sunat la redactiile ziarelor nationale, solicitand 500 de euro pentru divulgarea pretioasei informatii.

Din pacate pentru tanar, politia s-a sezisat si l-a prins repede pe sucevean, care s-a trezit chemat in instanta! Initial, in decembrie 2010, Enciu – care si-a recunoscut fapta – a primit o condamnare de un an de inchisoare cu suspendare, amenda si cheltuieli judiciare de 8500 de lei, banca solicitand separat 100.000 de euro daune morale! Pana la urma, la Curtea de Apel, moldoveanul a scapat doar cu sase luni de inchisoare cu suspendare si plata cheltuielilor judiciare de 2700 de lei.

Judecat si condamnat pentru sustragere neautorizata din sistemul informatic al bancii si pentru abuz in serviciu, Ciprian a trecut peste scandal si lucreaza si in ziua de astazi tot la banca respectiva, desi initial se anuntase ca fusese dat afara! Indragostit de fotbal, Ciprian merge prin strainatate sa urmareasca diverse derby-uri, dar si practica sportul rege, dovada ca la ultima editie a Cupei Bancilor din Suceava a devenit golgeterul competitiei chiar in tricoul bancii din sistemul careia furase informatiile despre salariul Andreei Esca! Pe plan personal, tanarul de 29 de ani s-a casatorit in 2013 si are o viata plina, semn ca problemele cu legea au ramas mult in urma.

Sursa: Wowbiz.ro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*