Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Accident produs de un şofer băut

accidentUn accident de circulatie produs de un şofer băut a avut loc joi după- amiaza. A. M. din comuna Mihai Eminescu, a anunţat poliţia cu privire la faptul că, în calitate de conducător auto, a fost implicată într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul celuilat autoturism implicat în coliziune se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La fata locului a fost identificat conducătorul auto S. I. de 38 ani, din comuna Mihăileni, iar in urma verificărilor s-a stabilit că acesta a condus autoturismul marca VW Golf, BT-04-LGN, pe D.N. 29 C pe raza comunei Mihăileni, județul Botoșani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

like-facebookBărbatul  fost testat cu aparatul etilotest rezultând valoarea de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat şi  a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obigativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană cara, la momentul prelevării monstrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, se arată într-un comunicat al poliţiei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*