Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Alcool şi ţigări confiscate de jandarmi în spatele Bazarului Suceava

alcoolUn echipaj de jandarmerie a observat, marţi, în parcarea situată în spatele Complexului Comercial Bazar Suceava, un bărbat care aranja mai multe bunuri într-un chioşc metalic amplasat în afara zonei comerciale.

Jandarmii l-au legitimat şi au constatat că bărbatul este în vârstă de 54 de ani şi  are domiciliul în municipiul Suceava. În chioşcul metalic, jandarmii au găsit 220 de sticle de alcool, cu capacitatea de un litru fiecare, ce nu erau prevăzute cu banderole de marcaj, precum şi cantitatea de 12 sticle de băuturi alcoolice de provenienţă ucraineană şi 350 de pachete de ţigări ce aveau aplicate timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina şi Republica Moldova.

like-facebookBărbatul a declarat că nu deţine documente de provenienţă şi că produsele au fost achiziţionate în ultimele zile de la cetăţeni ucraineni.

Persoana şi bunurile în cauză au fost predate Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava”, se arată într-un comunicat al IJJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*