Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Consiliul Judeţean face demersuri pentru ca sucevenii să beneficieze de Lumina Sfântă şi în acest an

inviereReprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava susţin că se fac demersuri astfel încât sucevenii să beneficieze şi în acest an de Lumina Sfântă de la Ierusalim.
Potrivit unui comunicat al CJ Suceava, „Lumina Sfântă va ajunge și în acest an în județul Suceava, în seara Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos, urmând a fi distribuită către Biserici si Mănăstiri, din fața Bisericii „Sfântul Ilie” din Fălticeni pentru zona limitrofă și zonele Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, respectiv de la Biserica „Sfântul Gheorghe” din cadrul Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru zona limitrofă și zonele Rădăuți și Siret. În funcție de programul de zbor și sosirea pe Aeroportul Internațional Otopeni, vom reveni cu precizări suplimentare”.
like-facebookIniţial, reprezentanţii Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor susţineau că nu este posibil să ajungă la bisericile din judeţ lumina de la Ierusalim întrucât Aeroportul Suceava nu este deschis şi nu se poate ajunge la timp cu lumina în toate bisericile din judeţ.

„Nu mai este timp să ajungă în toate bisericile şi mănăstirile pentru că durează până mergem la Bacău să o luăm şi până o dăm tuturor”, ne declara consilierul eparhial al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Dragoş Buta.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*