Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Vezi cine este noul director al sucursalei sucevene a Companiei Naţionale a Uraniului!

mineri crucea (1)Sucursala  Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului are conducere nouă. Marcel Scurtu  a fost numit în funcție de conducerea Companiei Naționale a Uraniului. Noul director general al CNU, suceveanul Adrian Posa a confirmat că  Marcel Scurtu va prelua conducerea sucursalei miniere după ce Constantin Proboteanu și-a dat demisia. El a fost inginer și a  ocupat funcția de șef de birou la Sectorul Minier Botușana.
like-facebookDirectorul Sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului, Constantin Proboteanu, a demisionat  în data de 2 martie, considerând că este un gest de onoare să renunţe la funcţie în condiţiile în care se află într-o situaţie pe care nu o poate gestiona, dar minerii rămân în continuare în subteran.
Eu mi-am depus demisia din funcţie”,  declara Proboteanu.
Proboteanu explica  că a luat această decizie întrucât nu poate gestiona situaţia în care s-a ajuns. El a apreciat că este greu de realizat ceea ce s-a promis prin protocol întrucât orice creştere salarială va putea fi aprobată doar prin rectificarea bugetară care va fi posibilă după mijlocul anului.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*