Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Haine, încălţăminte şi alimente furate din autoutilitara unui pieţar

politieUn bărbat de 39 ani, din comuna Suceviţa, a cerut ajutorul poliţiştilor după ce în noaptea de luni spre marţi persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-o autoutilitară. În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul a parcat autoutilitara, la poarta locuinţei sale, autovehicul fiind încărcat cu marfă ce urma a fi comercializată la pieţele din alte localităţi, autoutilitara nefiind asigurată corespunzător, în sensul că sistemul de închidere era defect.

like-facebookMarţi dimineaţă, bărbatul a constatat că din interior au fost sustrase mai multe bunuri industriale şi alimentare (haine, încălţăminte, dulciuri, biscuiţi), în valoare de circa 3.000 lei.

Poliţiştii au reuşit să dea de urma hoţilor, doi tineri de 22 ani și respectiv 27 de ani, ambii din comuna Sucevița, de la care au fost recuperate o serie din bunurile sustrase.

Cercetările continuă în vederea stabilirii activității infracționale a celor doi și recuperarea integrală a prejudiciului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*