Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Pescar dispărut căutat de pompieri cu o barcă pneumatică

pompieri barcaUn echipaj al pompierilor suceveni intervine cu o barcă pneumatică pentru căutarea unui pescar, în vârstă de 56 de ani. Există indicii că s-ar fi înecat în râul Suceava, în zona podului feroviar din oraşul Liteni. Ilie Şuleru a dispărut de acasă, sâmbătă seară, când a spus familiei că merge la pescuit. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el.

like-facebookSemnalmente: înălţime: înălțimea de aprox. 1,80 m, corpolent, păr şaten, ochi verzi, tenul alb. Prezintă ca semn particular tip un tatuaj în zona pieptului simbol tip crucifix iar pe antebraţe câte un portret de femeie. Pe unul braţe erau tatuate numele Tania şi Daniel. De asemenea prezintă la nivelul abdomenului o cicatrice verticală chirurgicală.

ilieLa data dispariției era îmbrăcat cu pantaloni tip blug de culoare albastru, tricou de culoare neagră, bluză tip pulover de culoare maro cu anchior, geacă tip blug de culoare gri. Era încălțat cu cizme de cauciuc tip pescăreşti prinse la şold, culoare verde, pe cap purta o căciulă tip fes de culoare negru cu bată verde.

Vom reveni cu detalii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*