Miercuri 22 Mai 2024, Actualizat acum 142 zile 12:00 am

Alcool şi ţigări confiscate de jandarmii suceveni în bazar

tigariUn echipaj de jandarmerie a observat, sâmbătă, în parcarea situată în fața Complexului Comercial Bazar Suceava, o persoană care aranja niște bunuri în portbagajul unui autoturism. Jandarmii au controlat vehiculului, constatând că în portbagaj se afla cantitatea de 25 de sticle de alcool, fără timbru fiscal, precum și 340 de pachete de țigări ce aveau aplicate timbre fiscale emise de autoritățile din Ucraina și Republica Moldova.

Proprietarul autoturismului, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Onești, județul Bacău, a declarat că tocmai a cumpărat bunurile de la o persoană necunoscută din bazar, cu intenția de a le comercializa în localitatea de domiciliu.

Observând că pe drumul de acces în bazar staționează un alt autoturism, jandarmii au efectual un control asupra acestuia, constatând că persoana aflată la volan este un bărbat de 47 de ani din municipiul Suceava și că în portbagajul vehiculului se aflau 50 de pachete de țigări de proveniență ucraineană și 5 sticle de alcool.

În urma verificărilor, a rezultat că persoana din județul Bacău a achiziționat produsele în cauză de la bărbatul din municipiul Suceava.

Jandarmii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigări și alcool, bunurile urmând să fie predate Direcției Regionale Antifraudă Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*