Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

FOTO! Incendiu la un gater din Broşteni

incendiu gaterPompierii din Vatra Dornei, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Broşteni şi Crucea, au intervenit, sâmbătă, cu patru autospeciale şi patru motopompe pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater, din satul Holda, oraşul Broşteni, ce aparţine lui Vasile Arcsinte.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul construcţiei, existând pericolul de propagare la o hală învecinată şi la alte anexe.

incendiu barnari2Au ars aproximativ 450 de metri pătraţi din acoperişul halei şi circa 250 metri cubi de cherestea. Flăcările au degradat pereţii clădirii în proporţie de 60%. Au mai fost afectate o betonieră, un încărcător frontal, un circular, alte utilaje de prelucrare a lemnului şi un autoturism de teren.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul (sau scânteile) provenit din coşul de fum deteriorat”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat două hale de prelucrare, clădirea administrativă a societăţii, utilaje şi un buncăr pentru rumeguş.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*