Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Update! Mai multe drumuri din judeţ, închise circulaţiei din cauza zăpezii şi a viscolului

viscol5Iarna a pus stăpânire, vineri, pe judeţul Suceava. Drumul european 85 a fost blocat din cauza zăpezii, iar sute de maşini au rămas blocate. Mai mulţi şoferi au făcut cale întoarsă spre Siret când au văzut că nu se poate circula. De asemenea, mai multe Tir-uri au rămas blocat spre Siret, în zona Ratoş.

Pompierii au început să deszăpezească la lopată. Nici pe drumul naţional Grăniceşti- Siret nu se circulă, iar pe Dj 205 spre Siret este blocat pe porțiunea Calinesti Serbauti -Calafindesti Siret.

Update: Prefectul județului, Constantin Harasim, a dispus închiderea drumurilor  Siret-Rădăuți și Siret-Grănicești  din cauza viscolului și a tirurilor care au blocat circulația. Sute de mașini au rămas blocate în trafic, iar coloane  sunt pe ambele sensuri de circulație. Deocamdată, circulația este practic paralizată din cauza unor tiruri care au derapat și au blocat traficul  rutier.

like-facebookDin cauza vijeliei au fost afectate firele de tensiune în mai multe localităţi şi au rămas fără curent electric localnicii din Şerbăuţi, Calafindeşti, Bălcăuţi, Grămeşti şi Muşeniţa.
Un copac a căzut, vineri, peste firele de tensiune pe strada Rădăuţi din municipiul Suceava, din cauza vântului. În acest moment, se intervine pentru remedierea problemei.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Dumitru says:

    Vine Craciunul sau Pastele?

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Două drumuri din judeţ, închise circulaţiei din cauza zăpezii şi a viscolului | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*