Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

FOTO! Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe profesorul de sport din Broşteni, mort în accident

Foto: Oraşul Broşteni

Foto: Oraşul Broşteni

Sute de persoane l-au condus, joi, pe ultimul drum pe profesorul de sport din Broşteni care a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Bistriţa. Profesorului Eugen Bălău i-au fost alături rude, colegi, prieteni, elevi, dar şi simple cunoştinţe. Cu toţii au trăit momente de regret faţă de trecerea în nefiinţă a cadrului didactic iubit şi respectat pe tot parcursul vieţii sale.

like-facebookEugen Bălău a murit, luni, după un accident pe raza localităţii Lungeni, oraşul Broşteni. El şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina în care se afla în râul Bistriţa. La faţa locului s-au deplasat imediat militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei, care au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Pompierii militari au fost ajutaţi de jandarmi, poliţişti şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni. La sosirea echipajelor, a fost identificat un autoturism care era răsturnat în albia râului Bistriţa, la o diferenţă de nivel de aproximativ 10 metri, iar în interiorul acestuia se afla profesorul Eugen Bălău. Salvatorii au asigurat autoturismul şi au creat accesul către victima prinsă între fiarele contorsionate.

Din păcate, pentru tânărul în vârstă de 30 de ani, nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul. Maşina avariată a fost scoasă din albie cu ajutorul unei autoplatforme forestiere cu braţ. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, acesta a pierdut controlul volanului, a derapat, a intrat într-un parapet, a lovit doi copaci şi apoi a căzut în râu.
Eugen Bălău era profesor de sport la Grupul Şcolar Nicolai Nanu din Broşteni şi se afla singur în maşină.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*