Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Curba morţii a luat deja şapte suflete. „Mă simt foarte ameninţată”

bscap0001Accidentul rutier care a avut loc, joi, pe DN 17, în satul Prisaca Dornei, nu este primul în acea curbă periculoasă. Nu mai puţin de trei Tir-uri s-au răsturnat în ultimii ani în acel loc. Cu doi ani în urmă, o femeie şi-a pierdut soţul şi o fetiţă.

like-facebookMă simt foarte ameninţată pentru că acum doi ani mi-a murit soţul şi fiica aici în curte şi nu s-au luat măsuri. Mă simt foarte ameninţată şi acesta e al treilea Tir. Şi anul trecut s-a mai răsturnat un Tir, dar nu au fost victime. Acum doi ani a murit soţul meu, cu fiică-mea şi încă două persoane care erau în cabină, şoferul şi respectiv ajutorul. Şi nu s-au luat măsuri, nu s-a făcut nimic. Şi troiţa a fost ridicată. Anul trecut, mi-a rupt-o Tir-ul care s-a răsturnat. Şi acum sunt şapte morţi în total”, a declarat Mariana Călinescu.

Şoferul Tir-ului care a condus, joi, abia ieşise din service-ul auto aflat la câţiva kilometri depărtare. Maşina avea peste 30 de tone de cherestea şi, în curbă, a intrat în balans, s-a răsturnat şi a intrat direct în casa unor bătrâni.

continuare accident 12E al treilea Tir care intră în casa asta şi nu se ia nimic, nicio măsură. Tot am zis să pună limitatoare de viteză, să facă ceva…nimic. Mama nici nu ştie că mai sunt încă trei decedaţi aici. Nu ştie. E dusă la spital”, a spus un martor.

Acolo există un indicator de restricţie  a vitezei la maximum 30 de km la oră si panouri de avertizare  „curbă periculoasă”.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi ce măsuri vor lua autorităţile pentru evitarea tragediilor la „curba morţii” din Prisaca Dornei! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*