Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

A violat şi ucis o femeie mamă a şapte copii. Vezi ce a păţit!

incatusat arestatUn bărbat din Suceava care a violat şi, ulterior, a ucis o femeie mamă a şapte copiii a fost condamnat, marţi, de magistraţii Curţii de Apel din Suceava la 15 ani de închisoare.
Curtea de Apel a decis reducerea pedepsei cu cinci ani, deşi în luna decembrie a anului trecut suceveanul Nicuşor Cârdei, zis „Rubin”, de 31 de ani, din comuna suceveană  Bilca, a fost condamnat de Tribunalul Suceava la 20 de ani de închisoare.
Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 10 octombrie 2008, tânărul a violat şi a omorât cu sălbăticie o femeie de 56 de ani, Maria Galan, mamă a 7 copii, din aceeaşi localitate. like-facebookVictima mergea pe drum să-şi întâmpine fata, care venea de la serviciu.
„Rubin” era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a atacat-o pe femeie, a  târât-o în apropierea unei liziere, unde a violat-o cu sălbăticie, în tot acest timp continuând s-o lovească cu pumnii. După ce şi-a satisfăcut poftele sexuale, el a văzut  că femeia și-a dat duhul și i-a trecut prin minte să ascundă cadavrul. L-a cărat lângă un pârâu, la aproximativ  100 de metri de stradă. Aici a fost descoperită chiar de unul din cei şapte copii, care a anunţat Poliţia.
Ulterior, bărbatul a plecat în Italia. El era pe lista suspecților principali. La sfârșitul anului 2011, „Rubin” s-a întors acasă și a fost luat la întrebări de anchetatori. Oamenii legii au adunat probe suficiente pentru care acesta să  nu poată contesta acuzațiile care i se aduc și a-și  susține nevinovăția.
Mai mult, „Rubin” a fost supus detectorului de minciuni deși această probă nu e relevantă în instanță. A fost testat de două ori la poligraf unde a picat testul.  Până la urmă, el a recunoscut fapta.
 În anul 2012, el a fost trimis în judecată pentru viol și omor calificat.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*