Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Percheziţii la Şcheia! Trei suceveni arestaţi pentru furturi comise în trei judeţe

arestatTrei bărbaţi din Şcheia au fost arestaţi preventiv după ce poliţiştii au descins în locuinţele lor şi au găsit mai multe bunuri furate. Indivizii, Ovidiu B., de 22 de ani, Gheorghe M., de 24 de ani, şi Ioan F., de 34 de ani, toţi din localitatea Şcheia, au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, iar luni instanţa a decis arestarea lor preventivă. Ei se află acum în Arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Potrivit poliţiştilor ieşeni, pe 26 februarie 2015, în jurul orelor 12:00, poli ţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Lupului au fost sesizaţi de către Cătălin U., de 41 de ani, din municipiul Iaşi, cu privire la faptul că în aceeaşi zi în intervalul orar 10:00 – 11:00, persoane necunoscute au pătruns în casa unde locuieşte, din comuna Valea Lupului şi din interior au sustras 1000 lei,  5 telefoane mobile şi bijuterii din aur. Valoarea prejudiciului  cauzat este de aproximativ 12 000 lei.

Pe 22 martie 2015, în baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii ieşeni au efectuat 3 percheziţii la  domiciliile unor persoane bănuite de comiterea faptei, în localitatea Şcheia din judeţul Suceava.

În urma percheziţiilor efectuate la cele trei adrese din judeţul Suceava, au fost identificate şi ridicate bunuri sustrase din locuinţa lui Cătălin U., din comuna Valea Lupului. Până   în prezent au fost recuperate bunuri în valoare de aproximativ  1.000 lei.

În cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că persoanele sunt bănuite de comiterea altor furturi din locuinţe, fapte ce ar fi fost comise pe raza judeţelor Suceava şi Botoşani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*