Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Tiberiu Maerean a făcut dezvăluiri incendiare. Vezi ce acuzaţii îi aduce prefectului!

tiberiu maerean2Primarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, a făcut dezvăluiri incendiare, luni, în cadrul unei conferinţe de presă. El a vrut să arate de ce se doreşte înlocuirea sa din funcţie. Tiberiu Maerean l-a acuzat pe prefectul Sucevei, Florin Sinescu, că s-a înţeles cu fostul primar, Aurel Olărean, ca să nu dezvăluie neregulile constatate de angajaţii Instituţiei Prefectului în urma unor controale. Maerean îl acuză pe Sinescu de abuz în serviciu, susţinând că acesta face parte dintr-o „frăţie a penalilor”.
like-facebookDomnul prefect a spus că s-a înţeles cu Aurel Olărean şi că nu va face cunoscut niciunei părţi cele constatate. De voie, de nevoie, am acceptat. După ce am ajuns viceprimar, am cerut prefectului raportul şi iarăşi mi-a spus că nu poate face asta. Eu acuz o înţelegere între prefect şi primarul de atunci al Rădăuţiului”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Tiberiu Maerean.

Prefectul susţine, însă, că acel raport a fost întocmit doar pentru el şi a informat instituţiile abilitate după ce a primit rezultate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*