Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

O tânără şoferiţă a luat-o cu maşina pe arătură. O minoră a fost rănită

accident masinaUn accident de circulaţie a avut loc, duminică noapte, în localitatea Arbore. O tânără de 20 ani, din orașul Cajvana, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2K, în interiorul localităţii Arbore, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în decor pe un teren agricol.

În accident, o minoră de 15 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită uşor. După impact, conducătoarea auto a mutat autoturismul în curtea unei locuințe şi împreună cu victima s-au deplasat cu un alt autoturism la unitatea medicală de pe raza orașului Cajvana unde minora a fost consultată de medicul de gardă.

like-facebookTânăra de 20 de ani a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și modificarea locului accidentului, ce va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*