Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO! Constantin Harasim a fost instalat în funcţia de subprefect

instalare harasimConstantin Harasim a fost instalat, luni, oficial, în funcţia de subprefect. Depunerea jurământului a avut loc în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural. Pe lângă membrii Colegiului Prefectural, la şedinţă a mai fost prezent şi deputatul PLR Constantin Galan. La eveniment a lipsit, însă, subprefectul schimbat din funcţie, Nistor Atanasă.

like-facebookHarasim a ţinut să mulţumească Guvernului şi primului ministru, dar şi demnitarilor pentru învestirea sa în funcţie.

„Ţin să îmi exprim sentimentul de bucurie că mă întorc într-un colectiv profesionist cu care am mai lucrat aproape doi ani. Aş vrea să fac o remarcă şi asupra perioadei din 2012 încoace, încrederea oamenilor în Instituţia Prefectului a crescut, asupra aşteptărilor oamenilor sunt în continure mari de la noi, o parte din realizarile guvernării în favoarea cetăţeanului, printr-o protecţie socială mai bine aplicată, prin măsurile luate şi prin măsurile adecvate economiei actuale. Cred că oamenii aşteaptă mai multe locuri de muncă, o relansare economică, pe măsura posibilităţii ţării noastre. Consider că oamenii trebuie sprijiniţi să nu mai fie acea multitudine de acţiuni judecătoreşti în instanţă privind recuperarea unor bunuri, pe fond funciar etc.. Prin noul cod fiscal se va relansa economia, îmi doresc ca România să fie o ţară în care investitorii din Europa să fie atraşi de fiscalităţile şi de mediul de afaceri care va duce la dezvoltarea economică. Îmi doresc să îmi execut cu cinste ordinul pe care l-am primit, să-mi execut cu cinste toate sarcinile, atât timp cât mă va considera capabil Guvernul să exercit această funcţie”, a spus Harasim.

instalare harasim2La rândul său, prefectul Florin Sinescu a ţinut să-i mulţumească lui Nistor Atanasi pentru activitatea pe care a desfăşurat-o.

A fost un an greu, în care au fost foarte multe provocări în ce priveşte fondul funciar. Suntem în faza în care finalizăm acest proces de inventariere a terenurilor agricole. Sperăm să putem rezolva problema retrocedărilor. Cu domnul Harasim am mai colaborat doi ani de zile şi sperăm ca împreună să realizăm ce este prevăzut în programul de guvernare. Sunt convins că începând de astăzi, împreună cu domnul Harasium, cu membrii Colegiului Prefectural, toate aceste probleme ale judeţului le rezolvăm împreună”, a spus Sinescu.

Prezent la evenimentul de învestire, Constantin Galan a susţinut, de asemenea, că este convins că noul subprefect va face echipă bună cu Instituţia Prefectului, că va căuta să soluţioneze toate problemele rămase nerezolvate şi va colabora cu instituţiile subordonate prefecturii, da şi că va acorda o atenţie deosebită cetăţeanului.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Anonim says:

    Alta nulitate…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*