Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Maşină spartă de un minor la Fălticeni

masina cu geamul spartO maşină parcată în spatele unui bloc de pe strada Republicii a fost spartă de hoţi, sâmbătă seară, iar hoţul a fost prins în flagrant. Polițiștii deplasați la fața locului au surprins în flagrant un minor din comuna Rîşca, care a spart geamul uşii autoutilitarei aparţinând unui bărbat de 43 ani, localnic şi a încercat să sustragă staţia de emisie recepţie şi antena fixată pe cupolă.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, anterior, în jurul orei 21.00, minorul a spart geamul autoturismului unei societăți comerciale utilizat de un bărbat de 51 ani, localnic, parcat pe strada Nicolae Bălcescu, de unde a sustras un sistem GPS, pe care l-a vândut unui cumpărător de ocazie cu suma de 20 lei, iar în jurul orei 22.00, a spart geamul autoturismului unei tinere de 19 ani și a sustras o stație auto, pe care a predat-o ulterior poliției.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru recuperarea prejudiciului estimat la 1.800 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*