Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Amenzi de peste 20.000 de lei date de poliţişti după o razie pentru depistarea şoferilor băuţi

razie politie (1)Din analizele realizate la nivelul Serviciului Rutier a reieşit faptul că, în continuare mulţi şoferi urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. De multe ori aceştia sunt implicaţi în evenimente rutiere cu consecinţe din cele mai grave.

like-facebookSâmbătă, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţişti de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate 2 infracţiuni rutiere. De asemenea, au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 20.880 lei. Au fost reţinute 2 permise de conducere, ambele pentru conducere sub influența alcoolului. Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. În total, în cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 136 de conducători auto.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*