Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Pensiune modernă din Voroneț, scoasă la vânzare

pensiunea Green Land House VoronetUna dintre cele mai noi pensiuni din Voroneț a fost scoasă la vânzare. Proprietarul a anunțat vânzarea imobilului la un preț de 340.000 de euro.

Este vorba de Pensiunea Green Land House, construită în 2014, care dispune de opt camere duble și o suprafață de 1.200 mp de teren.

Spațiul de cazare este situat la 500 de metri de Mănăstirea Voroneț și la doi kilometri de pârtia de ski Șoimul, din stațiunea turistica Gura Humorului

like-facebookPotrivit anunțului de vânzare, pensiunea, care are foișor și terasă, se vinde la cheie, cu mobilier și aparatură electronică și electrocasnică.

Iată detalii despre anunț:

Parter: Lliving room amenajat cu semineu, canapele si mese MOBEXPRESS de foarte buna calitate
Dining room (sala de mese) amenajata cu mese lemn stratificat si scaune MOBEXPRESS
Bucataria – elecrocasnicele incluse: toaster Russel Hobbs, prajitor de paine Russel Hobbs, filtru cafea Philips, masina spalat vase whirlpool ultima generatie incorporata in mobila, microunde Russel Hobbs, frigider, combina frigorifica, farfurii, pahare, oale toate
Birou (receptie) si Baie comuna
Subsol: 2 camere (spatii de depozitare);
Etaj 1: 4 camere duble cu baie in fiecare camera si balcon; din care 2 cu canapele extensibile 140/ 200m tip garsoniera
Etaj 2: 4 camere duble fiecare cu baie si balcon; din care 2 cu canapele extensibile 140/ 200m tip garsoniera
Toata pensiune are corpuri de iluminat si draperii personalizate

Prevazuta cu instalatie de supraveghere tv cu circuit inchis pentru exterior zi/ noapte, antena satelit dolce tv in fiecare camera.

Materialele de constructie folosite la aceasta cladire sunt de cea mai buna calitate: BCA- Itong Ungaria, cabluri electrice – Anglia, teava instalatii – Belgia, tamplarie PVC Rehau Germania cu protectie UV si rahdament termic ridicat, usa principala intrare cu sistem special de protectie anti efractie – Anglia, invelitoare acoperis Lindab. Conectata la reteaua de curent electric, apa si canalizare dar si cu fantana proprie pentru alimentarea cu apa. Teren 1200mp.

Camera centralei: Centrala termica pe lemne cu gazeificare si panou elecric de comanda unical airex 50 cu randament de pana la 90%. camera centralei este complet automatizata cu cele mai noi echipamente de pe piata.
Foisor cu gratar si soba mese si banci 6. 30m/ 4. 50m
Terasa neacoperita din lemn
Plantatii de bradut


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*