Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Utilaj de deszăpezire făcut praf de un autocar din Suceava

Foto: Ziarul de Iaşi

Foto: Ziarul de Iaşi

Un autocar Atlassib  din Suceava a fost implicat într-un accident, joi, în judeţul Iaşi. Accident rutier petrecut pe raza suburbiei Gâștești. Autocarul, condus de Vasile S., de 33 de ani, din Suceava, cobora panta de la Gâștești, iar  din sens opus circula un utilaj de deszăpezire de la firma Eky Sam care mergea la o solicitare în zona Codrilor. Șoferul autocarului nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu mașina de deszăpezire. Autocarul a fost agățat de lama utilajului de deszăpezire.

like-facebookPotrivit poliţiştilor ieşeni, şoferul de pe utilaj, Ionuț B. de 29 de ani din Ruginoasa a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale. El a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și a rămas internat la Chirurgie.

Foto: NewsPascani.com

Foto: NewsPascani.com

În autocar nu se aflau pasageri, șoferul se îndreptat spre Bârlad. Şoferul de pe autocar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre şoferi nu era băut.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*