Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Arme, cartuşe şi proiectile confiscate în urma percheziţiilor de joi dimineaţă

arme-şi-muniţie-confiscate-în-„blocada“_01O armă letală, 3 arme neletale, 53 de cartuşe, 500 de proiectile şi peste 700 de materiale pirotehnice au fost ridicate de  poliţişti, în urma celor 10 percheziţii efectuate joi, în 5 judeţe, printre care şi Suceava, şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de contrabandă cu arme şi muniţiile letale şi neletale, provenite din Germania, Slovacia, Italia şi Bulgaria.

like-facebookPoliţiştii structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, sub coordonarea direcţiei de specialitate din cadrul  Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat 10 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Vaslui, Suceava, Bihor, Giurgiu şi Olt.

Percheziţiile au fost efectuate la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată cu arme şi muniţii letale şi neletale, introduse ilegal în ţară, prin intermediul coletăriei şi al mijloacelor de transport persoane.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării o armă letală, respectiv o puşcă de vânătoare şi 3 arme neletale, respectiv 2 pistoale şi o puşcă.

De asemenea, poliţiştii au găsit în locuinţele percheziţionate muniţii, respectiv 53 de cartuşe de calibre 9 şi 12 mm., 500 de proiectile din plumb şi peste 700 de obiecte pirotehnice.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*