Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Poliţiştii locali din Rădăuţi, specializaţi pe probleme rutiere. Maerean: „Consecinţele vor fi neplăcute”

tiberiu maereanPoliţiştii locali din municipiul Rădăuţi vor avea şi atribuţii rutiere, în urma unui protocol semnat între Poliţia Locală Rădăuţi şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava.

like-facebookPotrivit primarului interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, poliţiştii locali din  municipiul Rădăuţi vor da amenzi la nivelul celor prevăzute de legislaţia rutieră şi inclusiv puncte de penalizare.

Un model de protocol se va încheia între Poliţia Locală Rădăuţi şi Poliţia Rutieră Suceava astfel încât amenzile care se vor da de către poliţia locală Rădăuţi să fie la nivelul celor prevăzute de legislaţia rutieră şi  însoţite de puncte de penalizare. Protocolul deja l-am semnat. Atrag atenţia insistent tuturor conducătorilor auto din municipiul Rădăuţi să respecte reglementările legate de parcare, atât pe carosabil, pe domeniul public, cât şi pe trotuare pentru că consecinţele vor fi neplăcute şi nu puţine pentru că vedem că în Rădăuţi lumea nu mai respectă deloc aceste reglementări. Avem cinci poliţişti locali specializaţi pe probleme rutiere care îşi vor face datoria în zilele următoare”, a declarat primarul Maerean.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. nicu says:

    INAINTE DE A PUNE POLITIA LOCALA SA FACA CIRCULATIE,APUCATE SI REPARA STRAZILE,CA DACA DAU PRIMARIA IN JUDECATA. TOT NU IMI PLATESTI DAUNELE LA MASINA.PENTRU CA PE 1MAI SAPA SI ASTUPA DE VREO 4 ORI IN ACELASI LOC

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*