Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Percheziţii la contrabandişti de ţigări din Suceava

imagini-DIICOT-mascatiMai mulţi poliţişti şi procurori ai DIICOT au efectuat, marţi, percheziţii pe raza judeţului Suceava, dar şi la Sibiu, Arad, Maramureş, Harghita şi Braşov.

Polițiștii specializați în combaterea criminalităţii organizate și procurorii  D.I.I.C.O.T. au efectuat 36 de percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în contrabandă cu ţigarete, format din 24 de persoane. 20 de persoane vor fi conduse la audieri. Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie 2014 – martie a.c., membrii grupării ar fi introdus ilegal în Romaniei importante cantităţi de ţigarete din Ucraina, în scopul valorificării.

like-facebookȚigaretele ar fi fost transportate în mai multe judeţe, cu diferite  autovehicule, unele dintre ele prevăzute cu spaţii special amenajate. Ulterior, ar fi fost depozitate, în vederea comercializării. La sediul D.I.I.C.O.T. Alba Iulia, vor fi conduse, în vederea audierii, 20 de persoane. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale –  Inspectoratul General al Poliției Române. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*