Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Dramatic! A muncit 14 ani în Italia, iar când a ajuns acasă şi-a făcut cruce de ce a găsit

casa sparta de hotiNumărul spargerilor de locuinţe din judeţul Suceava se înmulţeşte de la o zi la alta. După o viaţă de muncă peste hotare, tot mai mulţi suceveni îşi pun mâinile în cap când se întorc acasă şi văd că tot ce au agonisit a fost furat peste noapte. Este şi cazul lui Florin Marcu, un sucevean din Şcheia care a muncit 14 ani în Italia, în construcţii. Casa sa a fost furată şi devastată bucată cu bucată, deşi numai el ştie câte a îndurat ca să o ridice. Anul trecut a rămas paralizat în urma unui accident.

like-facebook„Când am venit mi-am făcut cruce. Nimic, ce vedeţi, goluţ, goluţ. Tot ce am avut înăuntru, toate au dispărut”, a declarat, pentru Protv, Florin Marcu, proprietarul casei.

De la începutul anului, în comuna Şcheia au fost sparte zeci de case a căror proprietari sunt la muncă în străinătate.

Au fost foarte multe spargeri mai ales la cei care şi-au început casele, le-au lăsat în diferite faze de construcţie şi apoi au plecat din nou în străinătate”, a declarat, pentru Protv, scms. Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. lenuta says:

    Eu cred ca tot exista un Dumnezeu acolo sus,de le-ar da macar o dizinterie din aia acuta ca e Sf Post si e pacat sa le doresti altceva!!!

    Răspunde
  2. Anonim says:

    Pai IPJ Suceava sa nu mai zica si sa mai si faca. Sa curete cineva si zona aia de tigani ca prea se fura. Numa vezi carute cu bunuri furate si tiganii veseli in ele…Chiar asa incompetenta e Politia Suceava?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*