Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Cel mai cunoscut fotomodel sucevean are planuri mari. Vezi ce obiective are în carieră, dar şi pe plan personal!

sinzianaConsiderată una dintre cele mai apreciate fotomodele din România, suceveanca Sînziana Cozorici vrea tot mai mult de la ea. A prezentat  pentru unele dintre cele mai mari case de modă şi a ajuns inclusiv în reclamă la Pepsi, dar pentru ea nu e suficient. Suceveanca are planuri mari pentru lumea modellingului şi nu numai.

like-facebookÎmi doresc enorm de mult să merg mai mult prin Europa pentru că, practic dacă vrei să fii cunoscută ca şi model, dacă vrei să devii un model faimos, trebuie să lucrezi în Europa. Eu nu prea am fost în Europa, am fost în Paris o lună şi atât. Îmi doresc să mă axez mai mult pe Europa, Milano, Londra, apoi, de ce nu, New York plus că sunt şi mult alte destinaţii în care vreau să merg. Mi-aş dori enorm de mult să lucrez cu un anumit fotograf care se pare că fotografiază şi cel mai bine şi lucrează cu casele mari de modă, Dior, Channel, Patrick Demarchelier şi mi-ar plăcea să lucrez pentru Carven, brandul meu preferat”, spune Sînziana.

Sînziana vrea să fie pregătită şi pentru ziua în care nu va mai lucra ca model.

sinziana5„Vreau să termin liceul, sunt în clasa a XII-a anul acesta şi să iau Bac-ul şi apoi o să mă înscriu la o facultate. Eu zic de design interior şi mi-aş dori să studiez în afară, dar nu ştiu dacă o să îmi pot permite asta, dacă o să am timp, dacă o să am resursele necesare, dacă nu  o să mă înscriu în România ori la SNSPA sau Filmologie. Nu asta e pasiunea mea, dar m-aş înscrie ca să am ceva. Dacă la un moment dat ar fi să nu mai fiu model, oricum aş avea destulă experienţă şi probabil m-aş axa pe PR sau ceva, oricum ceva în relaţii cu publicul, în domeniul comunicării”, a mai spus Sînziana Cozorici.

În plan personal, suceveanca nu visează la prinţi pe cai albi, ci este destul de matură în gândire pentru cei 18 ani ai săi. Nu are un iubit, dar nici nu caută.

Nu ştiu exact ce vreau. Eu încerc să creez din mine persoana pe care aş vrea să o găsesc, să ajung  la toate calităţile pe care mi-aş dori să le am  mai mult. Adică eu vreau să fiu persoana potrivită şi nu vreau eu să caut pe cineva, vreau ca jumătatea să mă găsească pe mine, să găsească în mine persoana  potrivită”, a declarat Sînziana.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cel mai râvnit fotomodel sucevean dezvăluie secretul siluetei sale | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*