Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Colonel în retragere felicitat de militari la împlinirea a 88 de ani

colonelCâţiva militari de la Centrul militar județean Suceava l-au vizitat la Fălticeni, vineri, pe colonelul în retragere Dumitru Rozloveanu la  împlinirea frumoasei  vârste de 88 de ani.  Cu acest prilej, militarii i-au oferit o scrisoare de felicitare, un tort şi o sticlă de şampanie. Trebuie amintit că  Dumitru Rozlovenau este și  președintele Filialei Fălticeni a Asociației Veteranilor de Război.
like-facebook„A fost o zi deosebită pentru mine mai ales că nu mă așteptam la o asemenea surpriză ,îmi pare rău că trebuia să fiu mai atent, am primit o diplomă de merit din partea Centrului Militar  Județean Suceava. Când au intrat în casă m-am gândit că o fi ceva cu Ucraina, că o fi vorba de mobilizare dar  când colo au venit pentru ziua mea de naștere.A fost cea mai frumoasă surpriză de care am avut parte”, a spus octogenarul.
colonel2S-au depănat amintiri din faptele de arme ale domnului Dumitru Rozloveanu, atmosfera fiind una încărcată de emoție.
Cei prezenți au rămas impresionați de exactitatea cu care domnul colonel a povestit fapte petrecute cu mult timp în urmă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*