Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Arestat după ce şi-a ucis concubina în timpul unei partide de sex

toader arestatParchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a decis, vineri, arestarea preventivă pentru  o perioadă de 30 de zile a lui Toader Bondar, de 43 de ani, domiciliat în Marginea, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. El a fost reținut, joi, de polițiști după ce a fost identificat ca fiind autorul omorului asupra concubinei sale, Emilia Ungureanu, de 55 ani,  din Mihoveni, comuna Șcheia.

like-facebookCei doi stăteau împreună de vreo doi ani și ambii erau adepți ai licorilor lui Bachus. O perioadă se ocupau cu vânzarea alcoolului prin sat, băutură ce era prefăcută cu apă în găleată, în casă. Mărgineanul se pare că găsise în femeie și o sursă de bani după ce i-a adus pe părinții femeii în situația de a vinde terenurile pe care le aveau  pe sume frumoase, și chiar imobile. Imediat după ce se vedea cu bănuți la buzunar, bărbatul se  făcea nevăzut o perioadă de timp după care revenea la Mihoveni, mărturisindu-i femeii că nu poate trăi fără ea. În data de 10 martie, cei doi au petrecut pentru Ziua Femeii, distracția a început pe 8 martie  și a continuat pe 10 martie.

Numai că  poliţiştii suceveni au fost sesizați prin 112  de concubin că  femeii i s-a făcut rău  şi nu mai mişcă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj  SMURD  care a încercat să-i ofere primul ajutor medical, însă din nefericire medicii au constatat că femeia își dăduse duhul. Bărbatul a început să se jelească că nu știe cum se va descurca fără femeie și că îi va fi foarte greu mai ales că și tatăl acesteia murise în urmă cu un an. Însă  imediat după ce Emilia Ungureanu şi-ar găsit  sfârşitul în urma unui stop cardio-vascular, Toader Bondar a mers la un vecin să ceară o țigară și să-i spună că are impresia că a omorât-o în timp ce a făcut amor cu ea. În urma necroposiei s-a stabilit că femeia a murit prin asfixia căilor respiratorii, decedând  după ce a fost strânsă de gât. Însă bărbatul, dându-și seama de grozăvia făcută, a plecat la Marginea de unde apoi a fost săltat de polițiști.

În data de 10 martie a.c., cei doi au băut cot la cot încă de dimineață. În jurul orelor 13.00 – 14.00, licorile bahice au început să-și spună cuvântul, între cei doi a început scandal, care a degenerat în violenţă şi a omorât-o. Săltat de oamenii legii și încătușat, bărbatul era tot sub influența băuturilor alcoolice și nici nu știa ce versiuni să mai spună. Una din variante a fost că a dat să o pupe și a văzut că nu mai mișcă, însă se pare că ei au avut o partidă de amor înainte de a o strânge de gât.  Bărbatul a recunscut că a ucis-o pe femeie, astfel că Tribunalul Suceava a dispus, vineri, arestarea pentru 30 de zile a sa.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*