Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Clădirile în care funcţionează terenurile de sport, luate în administrare de şcoli

cl suceavaConsiliul Local a aprobat, vineri,  în unanimitate, ca unitățile de învățământ din Suceava să primească în administrare clădirile în care funcţionează şi terenurile de sport aferente pentru o perioadă de un an. La reuniune a fost prezent și social democratul  Gavril Vârvara, care însă nu a mai fost prezent la ședinte de deliberativ după ce a fost schimbat din funcția de viceprimar.
like-facebookReuniunea a fost scurtă și la obiect, fără a  fi făcute prea multe comentarii pe tema celor două proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.
Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, s-a declarat mulțumit de decizia la unison a consilierilor locali indiferent de culoarea politică.
El a spus că sucevenii nu trebuie să fie împiedicați să aibă  acces la terenurile de sport. Tot vineri, deliberativul local a aprobat asocierea cu Dedeman pentru construirea unui teren de tenis la care ar urma să fie prezentă la inaugurare și Simona Halep.Terenul unde va fi construit terenul de tenis este la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*