Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un şofer a fugit de poliţiştii din Câmpulung şi şi-a abandonat maşina cu tot cu pasager

urmarireUn bărbat de 35 de ani din comuna Sadova, care se afla la volanul unei maşini ce aparţine unei societăţi comerciale din Cluj Napoca, a fost oprit, joi, la intersecția străzii Barbu Lăutaru cu DN 17A din municipiul Câmpulung Moldovenesc, de un echipaj de poliţie rutieră. Individul, aflat în stare de ebrietate, mai avea un pasager în maşină.

În momentul în care unul dintre agenţii de poliţie a solicitat pentru control actele personale și ale autovehiculului, conducătorul auto a demarat în trombă, motiv pentru oamenii legii au trecut la urmărirea autovehiculului, pe DN 17A și pe raza comunei Sadova, unde, pe una dintre străzi a fost găsit autovehiculul abandonat și încuiat și în apropiere, pasagerul din autoturism, care, fiind agresiv și refuzând să se legitimeze, a fost încătușat și condus la sediul poliției, unde a fost identificat în persoana unui bărbat, de 36 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

like-facebookÎn urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparţine  unei societăţi comerciale din Cluj Napoca, având  I.T.P. – ul expirat din anul 2012. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*