Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un copilaş de un an cântăreşte doar 3 kg. Familia l-a abandonat în spital!

Foto: Obiectiv de Suceava

Foto: Obiectiv de Suceava

Un copilaş, în vârstă de un an şi două luni, care cântăreşte doar trei kilograme, a fost abandonat de familie în spital pe 27 ianuarie. Micuţul este bolnav, el născându-se cu o malformaţie congenitală şi are nevoie de o operaţie. Vasilică va fi internat în centrul Blijdorp, fiind preluat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

like-facebookCopilul, din Vatra Moldoviţei, a ajuns la secţia de Pediatrie a Spitalului. Părinţii l-au dus la spital, dar au spus că nu pot avea grijă de el pe motiv că este bolnav şi l-au abandonat acolo. Vasilică nu ia în greutate şi nu creşte din cauza problemelor de sănătate, iar operaţia de care are nevoie se poate face doar la Târgu Mureş.
Cât timp a fost lăsat în spital, mai multe mămici, impresionate de situaţia copilaşului, l-au ajutat cum au putut. Mamele s-au unit şi pe Facebook pentru a-l ajuta pe micuţ.

Este abandonat în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Sf Ioan Cel Nou Suceava. Are nevoie de tratament, lapte praf, pampers, hăinuţe. Oricine vrea şi poate îl poate ajuta, îl găsiţi în secţia de pediatrie, etaj 9. salon 8. Mămici urcaţi la etajul 8, şi prin secţie o luaţi pe scări aşa ajungeţi la 9. Pentru că sunt două secţii la etajul 9, iar la el ajungeţi doar dacă intraţi la 8 şi urcaţi scările de acolo la 9. Program vizita: 15-20 . Ruşine mămicilor care au fost internate în acelaşi salon şi nu au făcut nimic!”, a scris una dintre mamele care au aflat de situaţia lui Vasilică, pe pagina de socializare.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Mihaela says:

    Copilul este in spital din noiembrie,cam asa..eu am stat cu copilul in camera de langa.sunt multe de zis…sper din suflet sa se faca bine si banii care se vordtrange sa fie folositi pt el.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un copilaş de un an cântăreşte doar 3 kg. Familia l-a abandonat în spital! | MoldovaNews.ro
  2. Copilaşul bolnav abandonat în spital de părinţi va fi operat într-o Clinică de Cardiologie din Israel | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*