Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Indivizii care au intrat forţat în vila medicului Dan Dumitrache, de negăsit

vila sparta de hotiCei trei indivizi care au intrat cu forţa, joi dimineaţă, în locuinţa medicului Dan Dumitrache şi au bătut-o cu cruzime pe menajeră, apoi au dat bir cu fugiţii, sunt de negăsit.„Nu  au fost identificați cei trei indivizi, nu aveau cagule pe față. A fost  făcut  un cerc de suspecți”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

like-facebookMenajera, de 54 de  ani, spune că nu i-a văzut prea bine pe atacatori. Doctorii aveau obiceiul să lase  ușa la casă deschisă atunci când plecau la serviciu, la fel și poarta, iar câinele era legat deși pe poartă este inscripționat „Câine rău”.
Hoții știau că  ușa și poarta sunt deschise, atunci când au  intrat în casă au au luat femeia în derâdere și apoi au trântit-o cu capul de gresie și au lovit-o cu pumnii. Femeia a fost transportată la Iași cu fractură de mandibulă. Hoții au fost luați prin surprindere când au văzut că fiica medicului a coborât de la etaj și a început să țipe şi au fugit.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*